PARAFIN-PRODUKT, Osijek

Uvjeti korištenja

Kontakt podaci

Molimo vas da nas kontaktirate pretežno e-mailm. Na svaki Vaš e-mail čemo odgovoriti u najkračem roku.
Adresa:
PARAFIN-PRODUKT
Proizvodno trgovačka radnja
Vinogradska 23
31000 Osijek
MBO: 90474732
OIB: 96214349248

Cijene

Sve iskazane cijene su s uračunatim PDV-om (25%) izražene u Kunama.
Cijene u katalogu vrijede isključivo za kupovinu putem web trgovine.

Način plačanja

Naručena roba se može platiti pouzećem ili uplatom na bankovni račun.
Pouzećem:
Ukoliko ste odabrali plaćanjem pouzećem Vaša narudžba će biti poslana poštom, te ju plaćate prilikom primitka.
Uplata na bankovni račun:
Ukoliko ste odabrali plaćanje putem bankovne uplate pri narudžbi će biti prikazan račun za uplatu te instrukcije za uplatu.
Tek pošto Vaša uplata bude vidljiva na našem računu roba će biti poslana. Za bilo kakve izmjene narudžbe u smislu smanjenja ili povečanja iznosa kojim se tereti Vaš račun biti čete obavješteni

Reklamacije i povrat robe s greškom

Ukoliko dobivena roba ne odgovara naručenoj robi ili kvaliteta robe nije onakva kako Vam je predstavljeno, možete zahtjevati zamjenu iste.
Zamjenu robe vršimo tek po primitku reklamirane robe.

Rok isporuke

Rok isporuke je 7 radnih dana po primitku Vaše narudžbe.
Ukoliko nije moguće ispoštovati rokove kontaktirati ćemo Vas radi dogovora.

Dostava

Dostava se vrši na Vašu adresu putem pošte ili neke od kurirskih službi.
Trošak dostave se zaračunava u cijenu,a vrijedi za područje RH i bit će iskazan u ponudi. Troškovi dostave za RH iznose (po paketu do 15kg): * 35,00 kn. Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštečenja.
Kako biste ubrzali dostavu nove pošiljke, možete nam poslati e-mail poruku o oštečenoj pošiljci. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac ni nakon 7 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi prodavatelj mogao osigurati pronalazak pošiljke ili poslati zamjensku.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Sigurnost i privatnost podataka

Izjava o privatnosti
Privatni podaci, koje unosite na našim web stranicama, bilo da se radi o običnim anketama ili nekom drugom obliku unošenja podataka, potpuno su sigurni. Isto tako svi podaci koji se nalaze u našim bazama, a privatne su prirode, zaštičeni su na najbolji moguči naćin. Vaše privatne podatke nećemo ustupiti trećim osobama.

Ostalo
Svu robu isporučujemo isključivo na području Hrvatske.
PARAFIN-PRODUKT zadržava pravo izmjene cijena ili tehničkih podataka koji bi, zbog eventualnih grešaka, bili netočno navedeni.

Potvrda prihvačanja uvjeta prodaje
Konačnom potvrdom narudžbe u našoj web trgovini smatramo da ste pročitali, razumijeli i prihvatili gore navedene opće uvijete prodaje.

PARAFIN-PRODUKT, Osijek