Lučica za crkvu

0.24  (1.81 kn)

Lučica za crkvu

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3858882603065 Kategorije: ,
Za kupovinu na pakovanje odobravamo popuste
25 kom = 0,22 €/kom
300 kom = 0,16 €/kom

Opis

  • Naš proizvod Lučica za crkvu smo uz Vašu pomoć doveli na novi nivo kvalitete uz znatno smanjenje cijene. Radi se o proizvodu izrađenom najnovijim tehnologijama hladnog lijevanja biljnih masnoća. Postignuti napredak u proizvodnji donosi slijedeće pogodnosti za Vas:
    • Nema čađenja i prljanja okoline (stoga čašice su vrlo prikladne za paljenje u zatvorenim prostorima , posebno prikladno za paljenje u osjetljivim prostorima poput naših najljepših i vrlo osjetljivih crkvi i kapela)
    • Nema ispadanja unutrašnjosti čašice ( prilikom hladnog lijevanja materijal se sljubljuje s čašicom što sprječava kasnije ispadanje materijala i prljanje mjesta paljenja i crkve)
    • Duže vrijeme gorenja ( Stalnom kontrolom materijala i selekcijom samo najboljih dolazimo do vremena gorenja od cca 4 sata)
    • Prikladno pakiranje (čašice su pakirane u kartonske tepsije po 25 komada, te 12 takvih tepsija u transportnu kutije. Tim je postignuta vrlo lagana manipulacija prilikom održavanja mjesta paljenja. Ukoliko koristite naš stalak za paljenje dimenzijama je prilagođeno tako da je stalak optimalno iskorišten te uvijek u pripremi imate 100 -150 čašica)

 

Dodatne informacije

Težina 0.03 kg
Dimenzije 4.5 × 4.5 × 3.5 cm

Možda će vam se također svidjeti…